Ik ben Angélique, communicatietrainer, en volgde opleidingen bij Sundoor International School of Firewalking, School voor Sjamanisme, Mastery University van Anthony Robbins en Tonanzi vuurtraining, KSG Berenschot, ICM Coachopleiding. Ik ben Insights Discovery licensed Practioner en Consultant DISC Gedrag en Drijfveren. 

Over Angélique Heijmans Trainingen

Angélique Heijmans Trainingen werkt samen met een team van professionals.

Angélique: “Mijn grootste kracht is enthousiasme en invoelend vermogen en ik ben gefascineerd door de verschillen in menselijk gedrag.

Mijn stijl 
Persoonlijk, uitnodigend, confronterend en altijd met respect voor de waarden van de ander.

Als freelancer train ik op regelmatige basis in opdracht van o.a. Quality Support en SPARQ. Daarnaast ben ik facilitator van Businessgame Customer Drive.

Dit ben ik ook..

Moeder van Lotte, Emma en Fleur, glasloop- en vuurloopinstructeur, ik deel graag complimenten uit, ik heb een talent om mensen op hun gemak te stellen, ik ben een denker, ik heb een hekel aan negativiteit, ik krijg energie van mensen die op zoek zijn naar de kraan, ik vind mensen die plezier hebben aantrekkelijk, ik houd van chocola en heb drie tatoeages, ik ben dol op droge humor, ik begin mijn dag met mijn lief met twee koppen cappuccino, ik ben shaker in Samba- en Percussieband Dale Caña, ik heb lef, ik ben een groot fan van Masterchef Australië, ik lees alleen tijdens vakantie boeken, ik geloof in ongekend menselijk potentieel, ik ben een plantenfreak, ik houd van goede gesprekken, ik ben gek op mijn Franse Bulldog Guus, ik stel mezelf kwetsbaar op in groepen, ik houd van een zo rood mogelijke ossenhaas, ik vertel graag over mijn eigen ervaringen”.

 

sparqez

 

Verschenen blogs

 

Privacy Statement

Privacy is belangrijk Dat vind jij en dat vind ik ook. Daarom doen we er alles aan om jouw persoonlijke informatie die jij aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen. Om je aanvragen voor...

Lees meer

“Moet ik echt zó naar huis?”

De patiënte zit tegenover de tandartsassistente van een van de kaakchirurgen. "Moet ik echt zó naar huis?".  De tandartsassistente knikt en zegt "Ja mevrouw, u moet op deze manier naar huis". De onderlip van de patiënte begint te trillen en in haar ogen verschijnt een...

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Angélique Heijmans Trainingen | Maasdijk 2 | 5328 BG   Rossum | KvK: 53087895

Algemene voorwaarden

Share This